Горещи новини

Глобиха с 1000 лв. шофьора на украинския джип, който заседна край „Алепу”

| 13:28

Отново туристи с джип на дюните. Този път автомобилът е навлязъл и заседнал на плажа край Созопол. Колата е на украински гражданин, който е влязъл на територията на страната ни на 4-и юни. Той е установен чрез служба „Миграция“. Осъществен е контакт с него и му е съставено наказателно постановление – глоба в размер на 1000 лева.За случая със заседналия джип научихме от медиите. Дойдохме на място, за да констатираме нарушенията. Прекият отговорник за контрола на действията на нарушителите е РИОСВ, защото това е защитена местност „Ропотамо”. И разбира се ОД на МВР. Това е третото нарушение за месец, което е установено, Украински граждани са нарушителите и в трите случая. Това, че са чужденци – не ги освобождава от отговорността да спазват нашето законодателство, заяви в ефира на „Здравей, България” областният управител на Бургас Стойко Танков.

По думите му санкциите в размер между 1000 и 3000 лева. В конкретните случаи нарушителите са глобени с по 1000 лева. Може да бъде наложена и имуществена санкция до 5000 лева.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!