Горещи новини

“Гладиаторът 2“ всичко, което трябва да знаем до момента

-20:53-Razloginfo.com

Кога ще излезе „Гладиаторът 2“?Филмът, продължение на първия „Гладиатор“ ще излезе по кината на 22 ноември 2024г.

Кой ще участва в „Гладиаторът 2“?

Пол Мескал ще играе ролята на главния герой Луциус, син на Лусила, изиграна от Кони Нилсен, която се завръща, за да повтори ролята си от първия филм. Педро Паскал ще играе генерал Марк Акаций. Джоузеф Куин се появява като император Гета, а Фред Хечинджър играе император Каракала, а Дензъл Уошингтън играе властен брокер на име Макринус.

За какво се разказва в „Гладиаторът 2“?

Порасналият Луций (Пол Мескал) живее мирно със семейството си в Нумидия, но нахлуването на генерал Марк Акаций (Педро Паскал) в града принуждава Луций да се превърне в роб. Вдъхновен от Максимус на Ръсел Кроу от първата част, Луций решава да стане гладиатор и да се изправи срещу управлението на императорите Каракала (Фред Хечинджър) и Гета (Джоузеф Куин).

Как се свързват първата и втората част на филма?

Луций, изигран от Мескал през 2024г., син на Лусила, се появява за първи път като дете в първата част от „Гладиаторът“ от 2000г. Луций е племенник на покойния Комод (Хоакин Финикс), който убил баща си Марк Аврелий (Ричард Харис), за да заеме трона през първата част на филма. От друга страна Луций също е и внук на Марк Аврелий (Ричард Харис).

В първата част Максимус (Ръсел Кроу) се изправя срещу Комод на гладиаторския ринг и въпреки че Комод фатално ранява Максимус, той все пак успява да прониже императора, оставяйки силно впечатление на младия Луций, който е съимператор на Рим заедно с Комод. Лусила изпраща сина си в Нумидия между първия и втория филм, но той не разбира причината и по този начин има сблъсък между двамата 20 години по-късно, когато се развива вторият филм.

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!