Горещи новини

Гимнастичките на Русия и Беларус изключени от всички международни състезания

| 17:50

Руските грации плащат заради войната на Путин.Международната федерация по гимнастика (ФИГ) изключи гимнастичките на Русия и Беларус от участие във всички международни състезания. Съобщението е публикувано на сайта на федерацията.„Руските и беларуските атлети, както и официалните лица, включително съдиите, няма да участват в състезания на ФИГ от 7 март до второ нареждане“, съобщават от федерацията.

Това означава, че представители на двете държави няма да излязат на килима на предстоящите Световни купи по художествена гимнастика.

Предвид ескалацията на руската военна инвазия в Украйна, Изпълнителният комитет на Международната федерация по гимнастика проведе днес извънредно заседание, за да обсъди необходимостта от приемане на допълнителни спешни мерки срещу Русия и Беларус.

Граждани на двете страни, които са членове на Изпълнителния комитет на ФИГ или на техническите комитети, не са засегнати от тази мярка, предаде Нова тв.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!