Горещи новини

Героят на Евро 2020 – Симон Кяер

-10:30-Razloginfo.com

Евро 2020 тепърва започва, но вече може да кажем едно – няма значение кой ще победи, защото героят е един – Симон Кяер. За геройството му разказва във „Фейсбук“ потребител с името john daskalou.

Ето какво пише той:

Казва се Симон Кяер. Той играе за националния отбор на Дания и за Милан.

Той не е звезда, няма златни обувки и огромни лични отличия, нито е сред най-скъпо платените футболисти.

Днес обаче той влезе в историята на спорта като модерен супергерой.Първо спаси съотборника си Крис Ериксен, който падна в безсъзнание на терена, като му оказа първа помощ в решаващите първи секунди. След това той помоли съотборниците си да формират „щит“ за защита около падналия му съотборник, за да го предпазят от светкавици, камери и шокиращи снимки.

И освен това намери време да даде смелост на съпругата на Ериксен, която беше шокирана да види съпруга си и баща на двете си невръстни деца да се бори със смъртта. Както е показано на снимката.

Скъпи родители, от днес не молете Бог да направи от вашия син нов Меси или Роналдо. Молете се да стане човек като Симон Кяер.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!