Горещи новини

Германец е победител в първия етап международното колоездачно състезание „По пътя на римляните“ в Разлог

| 10:04

Вчера, в Разлог се проведе първият етап от международното колоездачно състезание „По пътя на римляните“, организирано от Община Разлог, хотел Хот Спрингс“ в село Баня и фирма „Долчини“.

Разлог посрещна национални и регионални професионални отбори от над 15 националности – Италия, Франция, Испания, Гърция, Полша, Словакия, Чехия, Австрия, Германия, Унгария, Дания и др.

По време на състезанието в центъра на Разлог се състоя своеобразен спортно – музикален празник. Демонстрации на спортните си умения направиха ВК „Пирин“ – Разлог – момичета до 13 години с треньор Иван Дурев, ФК „Пирин“ – Разлог – възрастова група 2012 година с треньор Димитър Падарев и Клуб по таекуондо „Чо Елит“ с треньор Асения Пулина и клуб по Ски – Разлог с треньори Йордан Кърпачев.Проведе се и колоездачно състезание на децата от Клуб по колоездене към Община Разлог с ръководител Жанета Барова. Победителите в различните възрастови групи бяха: 7-10 години 1-во място – Атанас Мекушин и Лазар Копанаров, 2-ро място – Веселин Миланов и Тимолеон Велкопулс, 3-то Никола Несторов, който беше и най-малкият участник в състезанието. ; 11-14 години 1-во Алиджан Мустакли и Димитър Германски, 2-ро Виктор Маринов и Ибрахим Серьов. Грамоти и медали за участието си получиха също Петър Каназирев и Симеон Дамянов. В състезанието взеха участие и най-смелите момичета, като на първо място се класира Никол Дръдалова.

Победител в първия етап на състезанието стана германецът Иманюел Щарк от отбора на „Метал Техник“, който бе награден от инж. Венцислав Гърменов – зам.-кмет по соц. дейности на Община Разлог.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!