Горещи новини

Ганьо си е Ганьо! Метна бутилка през прозореца на колата си, за малко да причини огромна трагедия с жертви

-15:37-Razloginfo.com
Снимка: Фейсбук
Шофьор метна стъклено шише от прозореца на колата си за малко не предизвика огромна трагедия с жертви. Случката е от автомагистрала „Тракия“, а за нея разказа в социалните мрежи потърпевша. Дамата карала зад въпросния шофьор. Изведнъж видяла как полита бутилката, а след секунда се озовала на предното ѝ стъкло. Резултатът – стрес и счупено стъкло.„Това е резултатът, когато някой глупак реши да си изхвърли стъкленото шише през прозореца. Ако се познаеш, следващия път се замисли, Ганьо“, обръща се жената към безразсъдния шофьор.В случая, глупостта му е завършила без жертви, но е възможно при идентична ситуация да има загинали и тежко ранени, коментират хората.

„Ужас. Случвало ни се е, шофьор пред нас, да си изхвърли мазни хартии от баничка+бутилка от айрян, която се залепи на предното стъкло. Да пази Господ. Простотията и безотговорността са повсеместни!“, споделят други.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!