Горещи новини

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Белица посрещнаха гости от Испания, Италия, Литва и Полша

-13:39-Razloginfo.com

Вчера в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Белица посрещнаха чуждестранни гости от Испания, Италия, Литва и Полша.

В двора на училището, третокласници ги посрещнаха с постери  „добре дошли“ на родния им и на английски език.

Гостите бяха много приятно изненадани и с удоволствие се снимаха с нашите малки ученици. На входа на училището, по стара българска традиция опитаха питка с мед, след което се разходиха из училището.

След приветствието на директора на училището г-жа Елена Андреева за добре дошли последва посещение на класове от всеки един етап от обучението – първокласниците ги зарадваха с танц, шестокласниците им изпяха песента „Мечта за изгрев“, а в 9 клас се проведоха много забавни и интересни опити, в които те активно взеха участие.

Дейностите по програма продължиха с презентации относно образователната система в България, представена от координатора по проекта за нашето училище г-жа Калоянова, както и презентации на нашите ученици относно местата, които ще посетим до края на седмицата.По време на събитието, в присъствието на чужденците, беше наградена и нашата ученичка Сали Чирпанска, която се класира на национално ниво на състезанието Spellings Bee и се представи повече от достойно.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!