Горещи новини

В СУ „Братя Каназиреви“ отбелязаха Деня за безопасност на движението по пътищата с игри и викторини

-9:55-Razloginfo.com

Със спортни състезания, игри и викторини учениците от СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ отбелязаха 29 юни – Деня за безопасност на движението по пътищата.

Спазвайки правилата за движение, петокласниците демонстрираха завидни умения за каране на колела и управление на ролери, ховърборд и тротинетки. Оспорваната надпревара с препятствия спечели Иван Арнаудов от 5в клас.По-големите ученици от 6. и 7. клас активно се включиха във викторина с въпроси от Правилника за движение по пътищата, а Ангел Кънчев от 6а клас показа, че е ненадминат в състезанието на дартс.

Мероприятието беше организирано от Красимир Драгунин, преподавател по музика и БДП, с помощта на класните ръководители и учителите по ИИ и ФВС – П. Петров и В. Василев. С различни отборни игри те провикираха концентрацията и моториката на бъдещите участници в движението.

Инициативите, които се проведоха в двора на училището, имаха за цел да се засили вниманието на обществото към проблемите на пътната безопасност. Така слънчевият юнски ден в края на учебната година се превърна в ползотворен и забавен.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!