Горещи новини

В Русия глобиха куче за това, че няма колан

| 13:05

Интересна случка коства 1000 рубли (34 лева) глоба на жена в Русия, след като получи снимка на която кучето ѝ „шофира“ нейния Citroen Jumper по московска улица. Интересното е, че всъщност дамата не обжалва глобата и я плаща, без изобщо да протестира срещу неправилното действие.

От центъра, който следи камерите признават грешката си за това, че камерата е разпознала голямото куче като шофьор на автомобила без колан, но също така уточняват, че возенето на домашен любимец по такъв начин е неправилно. От центъра споделят, че за това няма как да глобят жената или поне не на базата на тази снимка.

Институцията разкрива, че хората често не разглеждат снимките си поради това, че смятат, че са с ниска резолюция и на тях не се вижда дали са сложили предпазен колан. Често камерите правят по много снимки с висока резолюция и по този начин се определя дали конкретният шофьор подлежи на глоба. Както, обаче виждаме, понякога стават и грешки.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!