Горещи новини

В РПГ ,,Н.Стойчев“ изпратиха тържествено абитуриентите, пожелаха им с лекота да преодоляват трудностите и никога да не забравят своето училище

-17:25-Razloginfo.com

Всяка година 24 май идва с блясъка на своята тържественост. Това е денят на буквите, на просветата, на духа. В РПГ ,,Н.Стойчев“ гр. Разлог празникът започна в радостна атмосфера, с изключително вълнение и оживление.

Г- жа Пенева, директор на училището, поздрави учители, родители, както и абитуриенти по случай Деня на просветата и културата. Тя връчи и грамоти за отличен успех,както и грамоти на ученици за активно участие в училищния живот.В този ден казваме ,,На добър час“ на дванадесетокласниците на нашето училище, защото днес те се разделят с него. По традиция те предадоха знамето на училището на новите знаменосци, които трябва да го съхранят. Ученици от 8-и и 10-и клас отправиха своя искрен поздрав към учителите и абитуриентите. Изпращаме зрелостниците на училището с пожелания за успехи, да преодоляват трудностите и никога да не забравят своето училище.

След тържественото изпращане на абитуриентите в РПГ „ Н. Стойчев“ учители организираха спортен полуден на учениците от 8-и, 9-и и 10-и клас.

За учениците от осмите класове бе организиран поход до панорамна алея Стъпалата, а останалите ученици премериха сили на волейболното игрище във физкултурния салон на гимназията.

Инициативата за организирането и провеждането на спортни дейности в училище бе с подкрепата на г-жа Пенева, директор на гимназията. Основна цел на учителите бе да покажат на учениците, че спортуването поддържа тялото здраво.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!