Горещи новини

В Разлог щракнаха белезниците на 20-годишен от Добринище, намериха у него марихуана

-15:33-Razloginfo.com

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества.

Снимката е илюстративна

При нея, на 19.11.2020 г., в следобедните часове на деня, на ул. „Бр. Копанарови“ в град Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от гр. Добринище. У лицето е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Благоевград.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури.

Работата по случая продължава.В гр. Петрич е задържан 27-годишен петричанин, у когото е намерена и иззета ръчно направена цигара, съдържаща около 0,45 грама канабис.

В хода на работата по случая е проверено жилище в града, обитавано от лицето, в което са открити гриндер с около 3,34 грама канабис в него и около 0,84 грама канабис в джоб на дреха.

Около 11:30 часа на същата дата в гр. Гоце Делчев, полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са проверили непълнолетен младеж от града, като е намерена и иззета около 0,11 грама марихуана.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!