Горещи новини

В Разлог хванаха тийнейджър изхвърлил топче станиол през прозореца на кола, оказа се канабис

| 10:56

При извършена, на 14.06.2022 г. около 21:10 часа на ул. „Гоце Делчев“ в гр. Разлог, проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишен водач от града,  17-годишен пътник в автомобила е изхвърлил топче от станиол, съдържащо около 1 грам тревиста маса, реагираща положително на канабис.Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Около 22:30 часа на същата дата в района на ул. „Христо Ботев“ в гр. Симитли, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е проверен 53-годишен мъж от града. У него е намерен и иззет найлонов плик с прахообразно вещество, което след направен на място полеви тест е реагирало положително на кокаин с тегло около 0,65 грама.

В хода на извършена, на 15.06.2022 г. в с. Сатовча, проверка на лек автомобил „Тойота Корола“ с 18-годишен водач от селото, у 17-годишен пътник в автомобила полицейските служители открили топче с около 1,5 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!