Горещи новини

В Разлог предлагат нова услуга за заплащане на местни данъци и такси

| 14:18

Община Разлог предлага нова услуга, заплащането на местните данъци и такси може да се извърши чрез използването на Виртуален ПОС терминал.
В сайта на Община Разлог има създадена секция ПРОВЕРКА НА ДАНЪЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.• В електронната справка за местни данъци и такси можете да влезете чрез един от следните три начина:
1. Чрез ЕГН/БУЛСТАТ/ЛНЧ и ПИН-код, който може да получите от отдел МДТ – Община Разлог срещу представен документ за самоличност или нотариално заверено пълномощно;

2. Чрез ПИК на НАП. Персонален идентификационен код може да получите от офисите на Националната агенция за приходите;

3. Чрез Квалифициран електронен подпис (КЕП) за физическо лице, издаден от български доставчик на удостоверителни услуги, регистриран в Комисията за регулиране на съобщенията.

При първи опит за вход с електронен подпис, ще бъдете еднократно пренасочени към id.stampit.org, където е необходимо да разрешите на приложението да използва данни от Вашия КЕП.
• В справката се визуализират всички задължения за въведен ЕГН / ЕИК / ЛНЧ.
• Чрез електронната справка можете да проверите дължимите местни данъци и такси, да извършите плащания по тях и да се откажете от получаване на съобщения на хартия и да ги замените с получаване по e-mail.
• При три опита да бъде направена справка с невярно въведени данни, системата временно блокира възможността за достъп. За да направите следваща справка излезте от страницата и опитайте отново по-късно.

След като влезете в електронната справка за местни данъци и такси, маркирате задълженията, които искате да бъдат платени и пристъпвате към издължаване на сумите, чрез натискане на бутона ПЛАЩАНЕ.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!