Горещи новини

В Разлог днес и гумени ботуши не помагаха! Какъв изненадващ сняг!

-19:43-Razloginfo.com

Снимка: ул. „Опълченска“ в Разлог днес
Разлог днес бе толкова добре почистен от натрупалия сняг, че дори гумени ботуши не помагаха човек да остане със сухи крака. За това сигнализираха потребители в социалните мрежи.

Някои от тях с пълно право се запитаха дали няма да има санкции за снегопочистващата фирма.

Вижте какво написаха във фейсбук групата Разлог без цензура:

Къде са фирмите за снегопочистването?Една от най-натоварените улици в центъра на града ул.,,Опълченска“ И гумени ботуши не помагат.

и още

Община Разлог/ Municipality of Razlog , не ми е проблем да взема лопатата и да изчистя снега, за да може да се мине през пешеходната пътека и моста, ама минава някакъв с колата и ми вика: „Се ле се сетихте, бе, мама ви д..ба?!“ …
Ами, не ми е приятно да ме псуват, защото някой не си е свършил работата. Не го правя за първи път, ама със сигурност е за последен.

Да не говорим в какво трагично състояние бяха по-малките и по-крайни улици в града. Забравени от Бога!

Всеобщото мнение е, че зимата пак ни изненада. Години наред едно и също. Да бяхте изчистили както трябва, ей така, за разнообразие. Ама няма нито ресурс, нито капацитет. Нали!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!