Горещи новини

В неделя откриват Коледна БлагоТворителница в Банско

-12:35-Razloginfo.com
Коледна БлагоТворителница ще бъде открита в неделя в двора на Начално училище „Св. Паисий Хилендарски”. С много любов и старание, децата от началното училище, техните учители и родители, са подготвили интересни и неочаквани коледни изненади на всички, които искат да подкрепят идеята им за набиране на средства за интерактивна дъска за децата от Дневен център за деца с увреждания „Здравец” гр.Банско.„От детските ръце до детското сърце” е мотото, вдъхновило участниците в Коледната БлагоТворителница да създадат добро.
Очакваме с нетърпение да видим изненадите, които са подготвили децата, техните близки и учители!
Чрез поканите към ръководството на общината в лицето на кмета Иван Кадев, зам.-кметовете Сашка Въчкова и Стойчо Баненски, секретаря Иван Докторов и председателя на ОбС Костадин Загорчин, децата от Начално училище канят всички жители и гости на Банско да участват в тяхната Коледна БлагоТворителница.
Нека в дните преди Рождество с радост и усмивки отворим душите и сърцата си и помогнем на децата да се сбъдне тяхното желание да БлагоТворят за други деца.
🎅 Коледна БлагоТворителница – от детските ръце до детското сърце
⏰ 11: 00 – 13:00 ч., 19 декември /неделя/
☃️ Двора на НУ”Св.Паисий Хилендарски”
🎁 В помощ на Дневен център за деца с увреждания „Здравец”
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!