Горещи новини

В Добринище събират подписка за връщане на полицейския участък

| 20:23

Продължава недоволството от закриването на полицейския участък в Добринище през юни тази година. Хората започнаха събиране на подписка с искане участъкът на бъде върнат, тъй като са силно обезпокоени за сигурността си. Въпреки протестите до момента от МВР няма реакция.Бе съобщено официално ,че полицейският участък се закрива като част от провежданата по времето на министър Б. Рашков реформа в МВР. Но и до днес не е ясно кое точно наложи курортното селище да остане без полиция, пише struma.com.

За всяко оплакване или административна дейност хората трябва да пътуват до Банско, което създава сериозно неудобство. Да не говорим, че в Добринище особено зимния сезон е пълно с туристи и гости на града, за чиято сигурност няма кой да отговаря. Подписката за връщане на участъка ще бъде изпратена в МВР ,а хората са категорични ,че ще продължат и да протестират, докато заповедта не се отмени.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!