Горещи новини

В „Бюро по труда“ – Разлог са обявени 17 свободни работни места за специалисти с висше образование

-14:06-Razloginfo.com

17 свободни работни места за специалисти с висше образование са обявени в „Бюро по труда“-Разлог. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от Бюрото по труда.

Търсят се двама анестезиолози, двама хирурзи, двама лекари в Спешен център, двама учители теоретично обучение на ДВГ, лекар по инфекциозни болести, учител по изобразително изкуство, учител по математика и информационни технологии, учител по български език и литература, учител по музика, учител по физика и информационни технологии, учител практическо обучение ДВГ, консултант продажби и начален учител.

118 са обявените позиции за специалисти със средно и по-ниско образование. По традиция най-голямо е търсенето в сферата на шивашката промишленост. Обявени са 31 позиции за шивачи и 12 позиции за работници за спомагателни шивашки дейности, както и 5 позиции за пълначи.
Търсят се кадри и в хранително-вкусовата промишленост. Обявени са 7 места за готвачи, 2 за помощник-готвачи, 5 места за работници в кухня и 4 места за миячи на съдове.

Голямо е търсенето и в сферата на строителството. Обявени са по 5 позиции за арматуристи и кофражисти и 3 места за общи работници.

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!