Горещи новини

В Белица поставиха безплатен, безжичен интернет на ключови обществени места

Община Белица реализира проект WIFI4EU, който има за цел да насърчава безплатния безжичен интернет за гражданите на ключови обществени места.

Проектът подкрепя инсталирането на най-модерното безплатно WIFI  оборудване в 8000 европейски града. Връзката се осъществява посредством европейски портал за общ достъп, като за свързване с мрежата е необходимо да се съгласите с общите условия на страницата.

Устройствата за безжичен интернет, осъществяващи покритие на зоните, са разположени съответно в гр. Белица – 4 точки(Общинска администрация, Читалище, Стадион, Историческия музей), 2 точки в с.Краище,1т. в центъра на с. Горно Краище, 2 т. в с.Бабяк,1т. в с. Дагоново и 1 точка в КК “Семково“.Изборът на зоните са съобразен така, че да може да предостави услугата на максимален брой граждани и гости на общината с гарантирана минимална скорост поне 30Mbms.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!