Горещи новини

В Бачево сигнализират: „Ваксина срещу идиотизма няма!“

-14:17-Razloginfo.com
Преди три дни член на групата За Бачево с любов обърна внимание, че в канал в село Бачево, в близост до детска площадка, са изхвърлени 15-20 л отработено масло. „И къде ще отиде при първия дъжд? Да, в реката. И после къде? В полето, разбира се. И после с продукцията и млякото се връща при нас„, предупреждава още Красимир Кръстев
Вижте какво казва още той:
Спите ли, бачевци? Спете, спете, защото идиотите не спят. Сагата с канала продължава. На двадесетина метра от детската площадка. В канала и около него има 15-20 л отработено масло. И къде ще отиде при първия дъжд? Да, в реката. И после къде? В полето, разбира се. И после с продукцията и млякото се връща при нас.
Не знам ваксините срещу КОВИД колко са ефективни и полезни или вредни. Но знам, че ваксина срещу идиотизма няма.
Приятен ден на събудилите се!
Преди десетина дни друг член на горепосочената група –Katia Stoiancheva, сигнализира за изхвърлени фотьойли и други домакински вещи в м. „Лобарнико“:
Ако някой се нуждае от 2 фотьойла в сравнително добро състояние, детска количка в задоволително и разни други, може да ги намери в м.Лобарнико.За съжаление няма опция’ Доставка до дома’.Ще се наложи да използвате собствен превоз( джип, каруца и др.)

Последвайте ни:

2 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!