Горещи новини

В Бачево взеха мерки за премахване на мръсотията около канала за ремонт на коли

-9:42-Razloginfo.com
На канала за ремонт на коли в с. Бачево бе поставен специален варел за събиране на отработеното масло, което ще се изхвърля на място, предназначено за опасни отпадъчни материали. Разбира се има и кофа за останалите отпадъци, която за съжаление невинаги се използва от жителите, които ползват канала.Работниците към кметството ежеседмично почистват мястото от изхвърлени отпадъци, които замърсяват реката и околното пространство.
С предприетите мерки се надяваме да решим един наболял проблем, като разчитаме на съвестта на хората.
Нека заедно да се погрижим, както за природата около нас, така и за здравето на всички ни! И не на последно място да запазим придобивката, която имаме.

Както писахме, в средата на миналия месец, във въпросния канал и около него бяха изхвърлени 15-20 л отработено масло и възмутен Красимир Кръстев

Предупреди:
Спите ли, бачевци? Спете, спете, защото идиотите не спят. Сагата с канала продължава. На двадесетина метра от детската площадка. В канала и около него има 15-20 л отработено масло. И къде ще отиде при първия дъжд? Да, в реката. И после къде? В полето, разбира се. И после с продукцията и млякото се връща при нас.
Не знам ваксините срещу КОВИД колко са ефективни и полезни или вредни. Но знам, че ваксина срещу идиотизма няма.
Приятен ден на събудилите се!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!