Горещи новини

В Банско организират традиционен Благотворителен коледен базар

-12:08-Razloginfo.com
Станалият традиция Благотворителен коледен базар, който организира Служба „Заведения за социални услуги” към община Банско, ще се проведе на обичайното място в пространството пред читалище „Никола Вапцаров” от понеделник до петък /13-17 декември/ в часовете между 11.30 ч. и 17.30 ч.Заповядайте и зарадвайте ваши близки и приятели с ръчно изработени пана, гоблени, играчки, картички, коледни сувенири!
Всичко, което е изложено на базара, е изработено от деца и възрастни, ползващи услугите на дневните центрове, от хората с интелектуални затруднения в защитените жилища, както и от клиенти на центъра за социална рехабилитация и интеграция. С подкрепата на екипите, работещи в социалните услуги и на трудотерапевтите, е сътворена уникална коледни красота, които ще създаде уют и празнично настроение в дома ви.
С пожелание за здраве и послание вярата, надеждата и любовта на Коледа да ви съпровождат през идващата Нова 2022 година, авторите на коледните изделия ви канят да посетите техния базар.
Коледният базар ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!