Горещи новини

В Банско закриха сезона

| 18:52

Подобаващо закриване на ски сезон 2021/2022 г имаше днес в ски курорт №1 Банско. Алпийци, бегачи и раладжии премериха сили в купонджийски ритъм, а след състезанията имаше награждаване и празничен обяд в който се включи и кметът на общината Иван Кадев.С медали и плакети бяха наградени отличили се спортисти и спортни деятели. Специален плакет и парична награда получи и Благой Тодев за отличното му представяне през сезона.

От спортния клуб на ветераните в Банско благодариха на фирма „Юлен“ за предоставените възможности и през този сезон. Вчера снегоутъпкващите машини на Ски зона Банско се строиха пред начална станция на кабината, за да се сбогуват с гостите на водещия ски курорт на България.

Както обикновено децата бяха най-щастливи от възможността да се покатерят по ратраците и да си направят снимки за спомен. „Беше един прекрасен зимен сезон с перфектни писти, благодарение на тези хора, обявиха от фирмата концесионер. – Благодарим, че бяхме заедно в планината! Бъдете здрави и до нови срещи в Пирин“.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!