Горещи новини

В Банско въвеждат система за оценка на удовлетвореността от административното обслужване. В Разлог кога?!

| 13:39
Общинска администрация Банско въвежда иновативна за администрациите система за измерване удовлетвореността от качеството на административното обслужване на гражданите, юридическите лица и неправителствените организации.Основната цел е получаване на обективна оценка за качеството на административното обслужване, намаляване слабостите в организацията на административното обслужване, предприемане на действия за отстраняване на прояви на лошо администриране, подобряване на работата на администрацията и изграждане на ефективна комуникационна връзка между потребителите и администрацията.
Потребителите на административни услуги ще получават лично вайбър съобщение, чрез което, само с две кликвания, ще могат да дадат точна обратна връзка как са обслужени. Системата дава възможност да се проследи клиентът от кой конкретен служител е бил обслужен и как го е оценил. Проучванията ще се правят на случаен принцип и за момента са приложими за потребители, които използват вайбър.
Използвайте и другите начини, които Ви предоставяме за измерване на удовлетвореността:
✅ Чрез попълване на хартиена анкета в Центъра за административно обслужване;
✅ Чрез използване на уеб-базиран формуляр, който се попълва онлайн в сайта на общината;
✅ Чрез пощенска кутия на входа на Община Банско за подаване на мнения и коментари, предложения, полезна информация, оплаквания и похвали;
✅ Чрез книга за похвали и оплаквания в Центъра за административно обслужване;
✅ Чрез сайта на общината Е-община/Сигнали и похвали ;
✅ Чрез имейла на община Банско – info@bansko.bg;
✅ Чрез телефонна линия „Горещ телефон“ 0749/88622;
Чрез “Freecall” през сайта на общината.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!