Горещи новини

Въоръжена нападна фризьорка и се барикадира в салона ѝ за цял ден

| 8:50

Въоръжена нападна фризьорка и се барикадира в салона ѝ във Велико Търново. Екшънът се разиграл вчера сутрин в един от оживените квартали на града, но приключил едва вечерта, след като полицията успяла да изведе похитителката невредима, съобщават от bTV.Нападателката, на възраст между 40 и 50 години, нахлула във фризьорското ателие около 9:30 часа. По непотвърдена информация първо стреляла с пистолет в пода, след което с оръжието ударила фризьорката по главата.

Нападнатата успяла да избяга и да се скрие във входа, откъдето подала сигнал на 112. През това време похитителката се заключила.

Близо 10 ч. продължиха опитите на полицията да склонят барикадиралата се да отключи. Едва снощи тя е била изведена невредима.

По непотвърдена информация двете жени имали сметки за разчистване, за които в момента водят съдебни дела. На този етап от полицията отказват подробности. Въоръжената е задържана за разпит в полицията. Пострадалата е с два шева на главата и вече е освободена за домашно лечение.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!