Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Вълна от признателност и благодарност към лекари, сестри и санитари от МБАЛ – Разлог

Лекари в разложката болница получиха, и ще продължават да получават, благодарност и признателност от свои пациенти, които са спасили от лапите на COVID вируса. Публикуваме само част от тях, споделени във фейсбук.

За грижите и човечността:

Айше Сирачка:
Докторе, Благодаря!
Д-р Крънчева ,
Д-р Каназирев, Д-р Пашалийска, Д-р Дунгьова, всички сестри и санитарки .
За всеотдайността Ви, за грижите, за човещината! Бъдете здрави и много щастливи, честити и благословени! Признателност за цял живот!
За нечовешките усилия:

Вили Чилева:

Не отричах съществуването на COVID- 19, но пък и не вярвах, че наистина така бързо се развива и води до толкова тежки ситуации. Децата може да са носители на заразата, но за всичко сме виновни ние възрастните. Правилата са дадени за спазване, но ние ги заобикаляме като се мислим за недосегаеми и, че това на нас няма да се случи. Е, случи се! Благодаря на лекарите, сестрите, санитарите от Вътрешно отделение при МБАЛ – гр. Разлог. В момента полагат нечовешки усилия за спасяването на всеки един живот. Вярвам в българските медици! Повярвайте и вие! Желая на всички болни да се излекуват, а на тези, които все още не вярват ги призовавам да отидат в най-близката болница като доброволци в помощ на лекари, сестри и санитари и да спрат с компроматите, че това се лекува като счупен крак, аналгин и по пижама вкъщи. Бъдете здрави и се пазете!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!