Горещи новини

„Възраждане“ готвят нов протест заради зеления сертификат! Искат да чуят кога най-сетне ще отпадне

| 11:04

„Възраждане“ готвят нов протест заради зеления сертификат. Това казаха на брифинг в кулоарите на парламента от партията.„Очевидно другата страна не желае разговор с нас за зеления сертификат и отпадането му, а нашето търпение вече се изчерпва. Затова ще организираме протест и ще разговаряме на улицата. Искаме да чуем кога най-сетне падат сертификатите. Ние сме изключително толерантни и диалогични, но не сме и глупави. Ясно ни е, че се опитват да протакат нещата във времето напред, но ние повече няма да търпим. Мина януари, Кирил Петков беше казал, че до 2 февруари ще има позиция. Месец по-късно нищо не се е случило“, допълни още лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Другата седмица партията ще вземе решение кога, къде и под какъв формат ще е точно протестът. Това, което се знае до момента, е, че ще е до 10 дни.

Партия „Възраждане“ организираха протест срещу зеления сертификат и на 12 януари. Тогава се стигна до ескалация на напрежението.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!