Горещи новини

Втори случай за седмицата: Полицията спаси мъж, тръгнал да скача от Аспаруховия мост

| 18:08

Втори случай за седмицата: Полицаи спасиха варненец, решил да сложи край на живота си от Аспаруховия мост.Снощи, около 22 часа, 38-годишен варненец се опитал да сложи край на живота си на Аспарухов мост. Отчаяният мъж е бил на най-високата точка на съоръжението, когато екип на Първо РУ пристигнал, след сигнал от преминаващ гражданин. Това съобщават от ОДМВР- Варна.

Продължителен разговор със служителите на реда, е накарал обезнадежденият да слезе от оградния парапет и по-късно е отведен в районното, след което е настанен в болнично заведение.
Предишният случай бе на 25 август. Сигналът бе за мъж на 44-години в леко неадекватно състояние, движещ се в близост до оградния парапет на Аспаруховия мост. До решението за скока мъжът е стигнал след множество лични причини. За щастие, служителите на реда предотвратиха пореден тежък инцидент.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!