Горещи новини

Втора оставка в ОИК – Разлог!

| 13:14

Втори член на Общинска избирателна комисия в Разлог е подал оставка. Това е Айше Али Дервиш от квотата на ДПС.

Току – що съобщиха за Razloginfo.com, че и полицията вероятно ще се  активизира и ще започне разследване за тормоз спрямо членовете на изборната комисия.

Говори се, че и други членове са „убеждавани“ да подадат оставки, а идеологът на тези начинания е един, който се стреми да стане кмет не чрез избори, а служебно.

Вече взе да става ясно, че целта на тези оставки са протакане във времето, за да не може да се попълни своевременно състава на комисията, а от там и да се вземе решение за прекратяване на правомощията на кмета на Разлог.

Какво падение! Да се задържат на власт чрез своеобразни процедурни хватки. Ето за такива гласувахте/ме от 2009г. до сега.

Вчера със свое решение ЦИК освободи председателя на ОИК – Разлог – Елена Пандева, която преди няколко дни подаде оставка.

Клети ми, клети разложанино, поради что се срамиш и страхуваш да разкараш тези, които не си вършат работата толкова години!

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!