Горещи новини

Всеки уикенд – медали за ски бегачите от Банско

| 14:11

За бегачите от Ски клуб „Банско” стана традиция от всяко състезание да се завръщат с отличия – медали и позиции в топ класациите на бягането с ролкови ски.Тази седмица не направиха изключение и отново доказаха високото ниво на подготовката си под ръководството на треньор Елена Петакова.

На състезанията за купа”Сапарева баня”, в масов старт ролки свободен стил при мъжете Даниел Пешков спечели златен медал Тодор Малчов взе сребърен медал (на 3 десети) в дистанция 10 км

При девойки младша възраст Никол Кленовска е на пето място на 3.5 км. При момичета старша Мария Хинкова е със сребърен медал Станимира Чучулайна е шеста, а Николая Дурчова е на 9-то място на дистанция 3.5 км. При момичета младша възраст на 2.5 км Никол Габерова се класира на 4-то място, а Йоана Хинкова на 18-то място. Йоан Кленовски е на 18 място на 2.5 км при момчета младша възраст.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!