Горещи новини

Връчиха почетното отличие „Неофит Рилски“ на директора на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Разлог

-15:05-Razloginfo.com

Директорът на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Разлог – Костадин Кулин, бе удостоен с почетното отличие „Неофит Рилски“ за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

Почетно отличие „Неофит Рилски“ е най-високото отличие, присъждано в образователната система на Република България. Учредено през 1996 г., по традиция се връчва на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Ежегодните награди „Неофит Рилски“ се присъждат от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието за дългогодишната им цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета и приноса им в развитието на образователното дело в България.В сферата но образованието г-н Кулин работи от 37 години, като 29 години е директор на НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Разлог.

Последвайте ни:

1 Comments

  1. Браво за професионалното ниво на мисирката, която е снесла новината по толкова изродски начин.
    Името на директора не се съобщава нито един път ! Нито веднъж !!!
    Но пък много приказки за „най-високото отличие на образователната система на РБ“, което така и не става ясно какво представлява.
    Ако някой може да обясни каква е тая „почетна ежегодна награда на министерството на истината“, молим да споделите с нас. Ние сме легион !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!