Горещи новини

Военнослужещ е спасил хора от горящата кола край Благоевград тази сутрин

| 10:21

Военнослужещ от 3-то бригадно командване на Сухопътните войски спаси човешки живот. Редник 3-ти клас Марио Андреев Пейчев пътува по обичайния си маршрут от Кюстендил към работното си място в Благоевград. Към 05:10 сутринта, на международен път E-79, посока Благоевград, малко преди разклона за село Бело поле, редник Пейчев вижда спрели автомобили, дим и суматоха.Веднага спира и забелязва врязал се в мантинелата и в стълб катастрофирал горящ автомобил. На мястото на инцидента има и други спрели коли и хора, които искат да помогнат, но никой към този момент не гаси все по-разгарящия се пожар в катастрофиралия автомобил. Редник Пейчев веднага изважда пожарогасителя от автомобила си и започва да гаси пожара от страната на пътниците в колата, за да могат да бъдат извадени на безопасно място.

Пожарът в колата, обаче се разгорява бързо, а пожарoгасителят на редник Пейчев се изчерпва и за това той търси помощ от други спрели шофьори, за да продължи гасенето на автомобила. В катастрофиралия автомобил са пътували трима души. Благодарение на бързата и адекватна намеса на редник Пейчев двама от тях са извадени от пламъците и пренесени на безопасно място от горящия автомобил.

От полицията съобщиха, че мъж е загинал при ПТП на ПП 1 Е-79 на изхода на гр. Благоевград в посока София.

По първоначална информация, около 05:10 часа тази сутрин, лек автомобил “БМВ” с 23-годишен водач е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинела. Един от пътниците в автомобила е загинал, а друг е тежко пострадал и транспортиран за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Благоевград.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!