Горещи новини

Владимир Кличко към руснаците: Стига сте треперили пред един луд диктатор (ВИДЕО)

| 20:05

Бившият дългогодишен хегемон в тежка категория Владимир Кличко използва социалните мрежи да отвари призив към руския народ по повод инвазията на Украйна.“Това е посланието ми към руснаците, слушайте ме, тези, които можете да мислите. С империалистките си амбиции и с варващините на т.нар. ви армия вие си заслужихте вековна омраза.

Глупости са обясненията, че руските власти са едно, а руските граждани – друго. Цели осем години вие се поддавате на пропаганда и не се вслушвате дори в роднините си в Украйна, когато вашата страна окупира Крим и част от Донбас.

Вие бяхте тези, които се държахте арогантно с украинците и вярвахте в митовете, че тук има нацисти и други такива глупости. Сега вашите войници, съпрузи и деца навлязоха в Украйна и всички го знаете. Обадете им се и ги питайте на каква мисия са.

Помнете, че не искаме да бъде освободни, ние сме на собствена земя и сме си изградили демократична европейска държава. Ние не сме навлезли във вашите земи, а вие сте тези, които убиват децата ни и сриват със земята къщите и градовете ни.

Тук вече ви наричат орки, вече няма добри и лоши руснаци. Вие си мълчите и слушате пропагандата на един луд диктатор, а целият цивилизован свят е на страната на Украйна. Ще ни е трудно, но няма да се отказваме, защото не ни е страх.

Помнете, че ако продължавате да разрушавате страната ни, вашата страна също няма да оцелее. Ще си пожънете посятото. Ако не искате да сте държавата в тотална изолация, не треперете, а бъдете смели като украинците. Спасете страната си, но ние няма да се предадем.

Горд съм, че съм украинец. Слава на Украйна”, каза Кличко, брат на кмета на Киев Виталий.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Wladimir Klitschko (@klitschko)

Източник: sportal.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!