Горещи новини

Вкараха в съда баща, заради домашно насилие над сина си в Банско

| 13:52

Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Разлог, внесе в съда постановление за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание на основание чл. 78а от НК спрямо 57-годишния А.Д. Обвиняемият А.Д. бил във влошени отношения със сина си Д.Д. Това станало повод за депозиране на молба до съда от страна пострадалия и образуване на гражданско дело.През м. юни 2020 г. съдът издал заповед за незабавна защита, с която задължил А.Д. да се въздържа от извършване на домашно насилие спрямо сина си. Той бил предупреден, че при неизпълнението й ще бъде задържан от органите на реда. В късните часове на 22.07.2021 г. обвиняемият А.Д. бил в нетрезво състояние, вдигал шум, говорел на висок тон в обитаваната от него и семейството на сина му къща в гр. Банско.

Била му направена забележка, но той станал още по-агресивен, отправил обидни думи и заплахи спрямо Д.Д. За случая бил подаден сигнал на телефон за спешни повиквания 112. С действията си обвиняемият осъществил състав на престъпление по чл. 296, ал. 1 от НК.

Предстои делото да продължи в съда.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!