Горещи новини

Високи постижения на клуб „АлПиринСки“ в националните и световните стартове по ски-алпинизъм

-15:23-Razloginfo.com

През изминалия уикенд на планина Витоша се проведе купа „АТК – Траб“, където спортисти от клуб „АлПиринСки“ се състезаваха в различни дисциплини.Женският отбор на клуба постигна изключителен успех, като Ивона Михайлова, Михаела Димитрова и Верадина Начева се наредиха съответно първа, втора и трета в класирането.

Сред мъжете, Кристиян Кобер финишира първи, последван от Виктор Стефанов, докато Иван Геров завърши четвърти. Александър Димитров успя да се класира на петото място.

Също така, на 9-ти и 10-ти март, най-добрият български състезател Никола Калистрин демонстрира върховната си форма в световните серии ISMF по ски-алпинизъм в курорта Шахдаг, Азербайджан.

В дисциплината „Спринт“ Калистрин се класира на трето място, а в неделя постигна още по-голям успех, спечелвайки второ място в скоростното изкачване. Това е изключително постижение и най-големият успех до момента в спортната кариера на младия състезател от Банско – Никола Калистрин.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!