Горещи новини

Вижте как изглежда касов бон с 25 ст. намалено гориво! Отстъпките на бензиностанциите също важат

| 11:16

На много бензиностанции, от вчера, вече може да се зареди гориво и да се ползва намалението от 25 стотинки. Оказва се обаче, че отстъпките, които дават самите бензиностанциите, също важат. За това съобщават от fakti.bg.От полунощ вчера е в сила отстъпката от 25 стотинки в цената на горивата. Повечето от големите вериги бензиностанции ще
предоставят на клиентите си държавната помощ на литър гориво.

Шофьорите, които искат да ползват отстъпката и отговарят на изискванията за получаване на държавната помощ, трябва да предоставят на касата талона на автомобила.

След като служителят види какъв клас е колата и дали може да ползва отстъпката, във фактурата се отбелязва само регистрационния номер на автомобила.

Припомняме, че компенсацията ще се дава за зареждане на леки автомобили – категория М1, мотопеди или мотоциклети от категория L, собственост на физически лица. Друго условие е видът гориво да е с най-ниската цена от вида си. Няма ограничения в количеството на горивото и броя на зарежданията.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!