Горещи новини

Вечерен час за учениците в Гоце Делчев, групови празненства на закрито се забраняват

-16:04-Razloginfo.com

14 дни учениците ще имат вечерен час в Гоце Делчев. Заповедта е на кмета Владимир Москов заради усложнената епидемиологична обстановка в общината и област Благоевград и увеличеният брой на жителите на общината, диагностицирани с коронавирусна инфекция. Запълнени са и отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“ с пациенти с коронавирус.

Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21.00 ч. до 06.30 ч. без основателна причина – посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки. Преустановиха провеждането на групови празненства на закрито (в т.ч. сватби, годежи, кръщенета и други).Сключването на граждански бракове се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние, встъпващите в брак, техните свидетели, фотограф и гости в залата до 10 души, при спазване на физическа дистанция от 1.5 м, както и всички противоепидемични мерки.

Заповедта влиза в сила от 21 октомври.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!