Горещи новини

Веселин Маринов ще пее в помощ на Росен Коцаков

| 16:59

Обичаният Веселин Маринов се включва в благотворителната акция „Да бъдем чудото за Росен!“ в град Разлог чрез свой концерт. Той ще се състои в читалището на 11 декември от 18.30 часа при строго спазване на всички противоепидемични мерки. Всички средства от концерта ще бъдат дарени в подкрепа на Росен Коцаков. Билети ще се продават на касата на читалището.По този повод певецът каза: „Мили хора, никога не съм си представял, че животът ще ме отведе да живея в Разлог. И не само, а и да свържа с вашия край всички мои мечти и да имам своите прекрасни приятели тук. Когато разбрах от моите приятели за каузата „Да бъдем чудото за Росен“ и се запознах с неговата човешка трагедия и съдба, застанах зад идеята да помогна и аз с каквото умея. Искам да ви поканя на концерт, предколедно, защото в тези трудни години човещината и добротата са онези качества, които изчезнаха от нашия живот и делник. Но когато видях десетките касички във вашите заведения, магазини и офиси, пълни със средства за Росен, разбрах че тук добротата все още я има“.

„Да бъдем чудото за Росен“ е кампания, която стартира на 28-ми септември тази година. До сега са събрани 62 хиляди лева., които са от дарения по банкова сметка, част от дарителски кутии, благотворителни базар и футболен мач.

До сега по фактури похарчени пари за лечението на Росен са 16 830 лв.

Към 18 ноември парите в банката по сметка са 45 234 лв.

За кампанията се води пълна отчетност на постъпилите суми, така че всеки който желае може да проследи за какво са похарчени дарените от него суми.

Източник: toppresa.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!