Горещи новини

Великденска класна стая на открито в Петрич

| 15:43

Великденската класна стая на открито се оказа изключително добре приета от децата в предучилищна група и първи клас. Те разчитат и на голямо сметало, също празнично украсено.Нови кътчета вече са оформени на различни обществени места в град Петрич по повод настъпващите празници. В дните до Възкресение Христово жителите и гостите на града ще могат да почувстват една наистина празнична атмосфера, благодарение на композициите от великденската украса в града. Тя допълва и аранжира пространствата за разходка, отдих и игра – много специално подготвени, за да привличат вниманието и на най-малките.

И тази години като мотиви за украсата в Петрич прецизно са избрани декоративни акценти, свързани с посланията и символите на Великден. Местата в града, превърнати във великденски кътчета, вече привличат вниманието на гражданите, видно от споделените снимки и в социалните мрежи.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!