Горещи новини

Вдигат „синята зона“ в Разлог, разширяват я с 6 улици?

-13:54-Razloginfo.com

Да поскъпне платеното паркиране и да се разшири обхватът на „синята зона“ в град Разлог. Това е предложението на комисията, която бе създадена, за да намери най-добрите решения за бъдещето на Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“.След дебати и анализ експертите са стигнали до заключението, че се налага увеличението на таксата за платеното паркиране, която досега бе 1 лев с ДДС за един час престой. Заложено е повишаване с 20%, което означава, че за паркиране в центъра в продължение на 60 минути ще трябва да се плаща по 1,20 лева с ДДС.

Другото конкретно предложение е да се разшири зоната за платено паркиране в града с още 6 улици. Това ще генерира допълнителни приходи в предприятието на Община Разлог.

Всичко това трябва да се гласува на сесията на местния парламент в края на месец април. Така че последната дума ще е на общинските съветници, пише struma.bg.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!