Горещи новини

Василев: „Мафията проби в ИТН! България ми е по-важна от група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер“ (НА ЖИВО)

| 18:21

Мафията проби в ИТН. Това заяви министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев. Той, заедно с група народни представители от „Има такъв народ“, дават пресконференция, която се провежда в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“.Василев заяви, че сваля политическото си доверие от Слави Трифонов. „Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но дойде моментът, в който България ми е по-важна от група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер“, каза Василев.

„Явно разбиранията на мен и на Трифонов са различни, защото докато градях структурите и обикалях сам, за да казвам, че това е кауза, моят морал не ми дава някак си да погледна тези хора от тази партия. Докато 2021 оттеглянето ни беше оправдано, аз бях свидетел на безпрецедентното саботиране през юли. Застанах с лицето си в опит за корупция към мен с ясното съзнание, че се изправям срещу мафията”, посочи той.

И добави: „Аз подлъгах страшно много хора, ангажирах хора да ми помагат, напуснаха компании на запад, за да помагам, почти си унищожих адвокатската практика. Адски съм разочарован от всичко, което се случва”.

Източник: E79 News

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!