Горещи новини

Вандалщина! Младежи се крият в гората и хвърлят камъни по теснолинейката

-11:19-Razloginfo.com

В последната седмица група младежи решиха, че е добра идея да се крият в гората и да хвърлят камъни по влаковете в района на Мензиле край белишкото село Краище, пишат във Фейсбук страницата на селото.Първият ден имаше ударен с камък пътник, който за щастие не пострада тежко. Вторият ден нови камъни и бутилки с бира. Третият ден нова порция камъни, след което имало счупени прозорци на влака. Сигнализирани са полицията, които правят акция и залавят „героите“ от Бимбашовата махала.

Тези деца вероятно не осъзнават, че хвърлен камък може да убие човек, а това ще има катастрофални последствия за тях и семействата им. Същите герои поставиха и камъни на релсите през април тази година. Да се надяваме, че сега, когато вече се знае кои са ще престанат.

Правете позитивни неща за обществото, а не действия, които могат да убият друг човек. Респект към служителите на реда, които навреме спряха тази лудост. Не е подвиг да хвърляш камъни и да се криеш в гората.

Това е тероризъм. Осъзнайте се. Железният път не е място за пиене на бира и употреба на балони с райски газ, пишат още в групата на село Краище във фейсбук.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!