Горещи новини

Ваксинират деца в три медицински центъра в Пиринско

-13:51-Razloginfo.com

Три временни имунизационни кабинета са определени за ваксинации срещу COVID-19 при деца на възраст 5-11 г, съобщиха от регионалната здравна инспекция.В Благоевград ваксини на деца ще се правят в сградата на поликлиниката от лекарите в групова практика „Симпатия“ на д-р Дафина Тачова, в Петрич – в Медицинския център на д-р Антонов, и в Гоце Делчев – в Медицински център АРТРО на д-р Попов. Имунизацията ще се извършва в присъствието на педиатър.

Ето и контакти на практиките:

„ГППМП Симпатия“ ООД – гр. Благоевград, ул. „Славянска“№60; email: dafina_tachova@mail.bg; телефон: 073 881 867

„Медицински център Д-р Антонов“ ЕООД – гр. Петрич, ул.„Рокфелер“ №33; email: doktormalinaantonova@gmail.com; телефон: 0888 317 181

„Медицински център АРТРО – Гоце Делчев“ – гр. Гоце Делчев, ул. „Паул Ленц“ № 1; email: a_popov@gbg.bg; телефон: 0887 700 666

Първата доставка от 18 000 дози от ваксината на “Пфайзер”/”БионТех”, предназначена за деца от 5- до 11-годишна възраст, пристигна вчера в столицата.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!