Горещи новини

Бърз и яростен джигит набра до 150 при ограничение 50км/ч

| 9:32

Обобщени резултати от специализираната полицейска операция за пътна безопасност съобщи главен инспектор Лъчезар Близнаков от отдел „Пътна полиция“, ГДНП. По време на засилените проверки, извършвани в периода 25 февруари – 6 март, са засечени над 27 000 нарушения на скоростните режими, съставени са общо 4125 акта за установени административни нарушения (АУАН) и 23 000 фиша.От екипите са съставени 279 АУАН за управление на моторни превозни средства от неправоспособни водачи. Констатирани са общо 231 случая на управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол и 82 – на седнали зад волана след употреба на наркотични вещества и/или техните аналози.

Засечени са и драстични случаи на превишаване на скоростта – на първокласен път край Бургас водач се движел се със 148 км/ч при ограничение от 50 км/ч, а на АМ „Тракия“ от камерите на Пътна полиция е заснет друг, управлявал с 210 км/ч, обобщи още Близнаков. За нарушенията са съставени съответните електронни фишове.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!