Горещи новини

Българско приложение ускорява четенето на дигитален текст

-11:13-Razloginfo.com

Spry Reader показва ускорява четенето, като показва текста дума по дума (снимка: Spry Reader)
Български екип разработи иновативно мобилно приложение, което променя тотално начина на четене на дигитален текст. В момента Spry Reader е сред препоръчаните в онлайн магазина Apple App Store.„Бяхме потърсени от Apple в началото на лятото, за да участваме в ексклузивни онлайн обучения, които бяха проведени за няколко екипа, подбрани измежду милионите разработчици работещи на Apple App Store”, сподели Димитър Кръстев от Digital Caravan Factory – компанията-разработчик на приложението.

Накратко, Spry Reader е приложение, което позволява да четем дигитален текст – уеб статии и електронни книги – в пъти по-бързо от нормалното. Това се постига чрез тотална смяна на „концепцията” за това как четем.

Вместо да виждаме целия текст наведнъж, приложението го показва дума по дума с определена скорост, което ни позволява драстично да увеличим скоростта си на четене, поясниха от разработчика.

Колкото повече ползваме приложението, толкова повече мозъкът ни свиква с този начин на четене и ни позволява да четем все по-бързо. Приложението е достъпно за сваляне от онлайн магазините App Store и Google Play.

Даунлоуд: Spry Reader за iOS, Spry Reader за Android

Източник: technews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!