Горещи новини

Българска технологична компания представя визитките на бъдещето

-9:22-Razloginfo.com

Базираната в България технологична компания представя на пазара първите дигитални визитни картички още през 2018 година. Smart Cards революционизира дори собствената си иновация, създавайки единствения софтуер позволяващ на технологията за комуникация в близко поле (NFC) да създаде иновативно и устойчиво решение работещо на всички смарт устройства, включително и iPhone.



Най-иновативната технология позволява на потребителите както да прехвърлят своите контакти върху картата и така да ги актуализират неограничен брой пъти, което означава, че няма нужда от печат на нови визитки, когато се променят контакти или позиции. Споделянето на контакти е лесно, изисква се единствено докосване или сканиране на смарт визитка със смартфон.

„Предоставяме бъдещето на обмен на контакти на българските потребители и ги насърчаваме да се откажат от своите визитки за еднократна употреба с нашето устойчиво решение. Знаем, че потребителите стават все по-внимателни към физически контакти, но също така знаем, че визитната картичка във физическа форма е нещо, с което хората не са склонни да се разделят. Създадохме идеалното физическо и все пак безконтактно решение“, споделя Ива Павлова – основател на Smart Card.

Устойчивият ергономичен дизайн на иновативните визитни картички е изработен от материали за многократна употреба, създавайки екологична и устойчива на времето карта, която ще издържи години. Смарт преносителите могат да бъдат пластмасови, метални или дори бамбукови.

От стартирането на Smart Card се наблюдава нарастване на хората, които преминават към дигиталното, като екипът отчита 800% увеличение на продажбите от началото до сега и приток на запитвания както от частни лица, така и от национални и компании от 13 различни държави.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!