Горещи новини

„Българската Коледа“ в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на деца

-10:10-Razloginfo.com

Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда под патронажа на президента на Република България г-н Румен Радев, ще се излъчи по bTV на 25 декември от 20:00 часа.Тази година инициативата в помощ на лечението на най-малките е под надслов „Дари надежда на дете в беда“. Всички средства, събрани от дарители по кампанията, ще бъдат насочени в помощ на спешната педиатрия и интензивното лечение на децата в критично здравословно състояние. Каузата си поставя амбициозната цел да осигури необходимата съвременна апаратура за диагностика, лечение и мониториране на жизненоважните параметри на крехкия детски организъм. Модерната техника ще бъде дарена на отделенията по реанимация и интензивно лечение на деца в болници в цялата страната.

Водещи на тазгодишното издание на церемонията ще са любимите лица от сериала по bTV „Татковци“ – Павел Иванов и малката Ая Алексиева. 28-годишният актьор и 9-годишната му талантлива партньорка играят съответно ролите на самотния баща Тодор Балевски и неговата малка дъщеричка Кики.

В благотворителния концерт ще се включат и цяло съзвездие от любими българскимузиканти: Графа, Веско Ешкенази, Белослава, Дони и Нети, Фондацията, Дара Екимова иНиколаТодоров, Тони Димитрова, Любо Киров, БТР, Росица Кирилова и група „Жестим“ идруги.В празничния спектакъл навръх Коледа зрителите ще се насладят и на изпълненията на детскавокална група „Бон-Бон“, частно музикално училище „Voice Academy“, Денислава Димитрова иМартин Стоянов, които ще представят България на Детската Евровизия с песента „Гласът налюбовта“, детска вокална група „Нови гласове“ от град Търговище, Национално училище затанцово изкуство и учениците от Първа английска гимназия със своя модерен танц имажоретки.

В празничния концерт се включи и победителката от „Гласът на България“ Петя Панева, коятоще изпее народната песен „Я, изгрей, изгрей“.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!