Горещи новини

Българка стана дубльорка на Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

| 13:02

Бургаската красавица Розалина Попова играе двойник на холивудската звезда Моника Белучи в американската продукция Memory с участието на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс („Железният човек 3“, „Блъдшот“, „Приказки за лека нощ“). Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад Океана от 29 април, разказват от екипа на Попова, която е втора подгласничка в конкурса „Мисис Бургас“ (2016).В Memory Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени. Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите й данни. По време на снимките българката е била облечена с дрехите на Белучи.

Розалина Попова споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди. Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия, е било много забавно по време на снимачния процес.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!