Горещи новини

България е на 13-о място в света по големина на женския бюст и на 25-о по размер на мъжкото достойнство

-11:16-Razloginfo.com

България е на 13-о място в класация от 29 страни по големина на женския бюст и на 25-о място по размер на мъжкия пенис сред 88 държави. Това сочат данните на World Data Info, според чийто списък на първо място сред женските бюстове е Норвегия, а сред мъжките атрибути – Еквадор.Проблемът, с който са се сблъскали изследователите при измерването на женския бюст, е в различните обозначения на размерите и използваните различни скали. В света съществуват поне шест различни системи за определяне на размера, състоящи се от цифри и подобни букви. Например американският размер 34C съответства на британския размер 34D и на размера на ЕС 75D. Във Франция той е 90D, а в Австралия – 12C. Чешкото наименование 2D е по-лесно за визуално разграничаване. Всички тези размери съответстват на точните размери, което многократно води до объркване.

Люксембург, Исландия, САЩ и Великобритания запълват челната петорка.

Както е обяснено в изследването, големият размер на гърдите често се среща в страни, в които затлъстяването също е проблем. Според World Data Info женската гърда е съставена до голяма степен от мастна тъкан и жлези. Формата на гърдите също зависи не само от генетични фактори, но и от съдържанието на мазнини и състава на съединителната тъкан, пише БГНЕС.

На последно място в класацията е Виетнам, следван малко по-нагоре в списъка от Бангладеш, Камбоджа, Непал и Конго.

Жените в тези страни като цяло са по-дребни и по-леки. Средностатистическата жена в Югоизточна Азия е висока около 1,53 м и тежи по-малко от 55 кг. В Централна Африка жените с ръст под 1,60 м и тегло под 60 кг също са по-дребни от средното за света. Размерът на бюста има връзка и с климатичните особености. В особено горещите региони организмът изразходва много по-големи количества енергия, за да се охлажда и да поддържа функциите на тялото в равновесие. Гърдите се състоят в по-голямата си част от мастна тъкан, т.е. от собствените енергийни запаси на организма. Ако енергията бъде бързо изведена от организма, не може да се образува мастна тъкан.

България е на 13-о място в света по големина на женския бюст и на 25-о по размер на мъжкото достойнство - 2

25-ото място на България в класацията при мъжете никак не е за подценяване, като се има предвид броят на изследваните страни – цели 88. На първо място в класацията е Еквадор, следвана от Камерун, Боливия, Судан и Хаити.

На последно е Камбоджа, следвана от Мианмар, Филипините, Шри Ланка и Хонконг.

Само няколко проучвания са успели да установят връзка между височината на мъжа и дължината на пениса. Ако изобщо има такава, то тя е незначителна. Почти не е установена и зависимост от индекса на телесната маса, пише bgonair.bg.

Подобна е ситуацията и с възрастта: почти никое от проучванията не може да установи връзка с възрастта на изследваните лица.

Често се твърди, че дължината на мъжкия полов орган може да се определи по размера на обувките или дължината на показалеца. В три от повече от 40-те проучвания, оценени тук, не е установена връзка с дължината на показалеца. Паралелът с размера на обувките е също толкова неясен. Тук също не е намерена връзка.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!