Горещи новини

БЧК продължава да подпомага пострадалите от конфликта в Украйна

| 14:50

Благодарение на изключителната солидарност на българското общество към нуждаещите се от подкрепа, днес, 3 март 2022 г., от Централата на Българския Червен кръст /бул. „Джеймс Баучер“ 76/ заминава поредният –  пети камион, с хуманитарна помощ.Тя съдържа отново топли дрехи и завивки, зимни обувки, спално бельо и хигиенни  материали  за нуждите на пострадалото население от конфликта в Украйна, които са част от даренията на граждани и фирми по Националната благотворителна кампания на организацията. Хуманитарната помощ ще бъде предоставена на нуждаещите се от Украинския Червен кръст.

Благодарим за съпричастността и на всички, които предоставят финансови средства. Само за три дни в благотворителната сметка на организацията са постъпили повече от 920 000 лв. за пострадалите от конфликта в Украйна.

Националната кампания продължава. Доброволците и служителите на БЧК приемат дарения  и ги обработват и през празничните и почивните дни.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!