Горещи новини

Брутално нападение над полицаи в Банско

-9:34-Razloginfo.com

Двама братя от Банско бяха задържани онази нощ за брутално нападение над полицаи, по време на изпълнение на служебните им задължения. Около 2 часа полицейски патрул спрял за проверка автомобил, чийто шофьор се оказал пиян.

Проверката с дрегер установила наличие на алкохол над допустимата норма, пише Fakti.bg, цитирайки Struma. com.

Когато полицаите започнали да пишат акта за наказание, пасажерът до шофьора избухнал със зверски с обиди, закани, клетви и псувни, насочени към униформените. Опитите на служителите на реда да бъде озаптен се оказали безплодни, затова е предприето действие по задържането му. По време на задържането агресорът се обърнал и с юмрук ударил два пъти полицай в лицето .След удара полицаят има аркада на веждата.Двамата са вкарани в полицейската клетка и задържани за 24 часа.

Срещу шофьора е образувано дознание за употребата на алкохол, а брат му ще отнесе по- тежко наказание, заради нападение на полицаи по време на служба.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!